	Kindergarten	1st Grade	2nd Grade	3rd Grade	4th Grade	5th Grade	Reading Assistant
8:20	Breakfast 8:15	Breakfast 8:15	Breakfast 8:15	Breakfast 8:15	Breakfast 8:15	Breakfast 8:15	Breakfast 8:15
8:30	Recess Duty	Recess Duty	Recess Duty	Recess Duty	Recess Duty	Recess Duty	Supervision
8:40	RC 8:40-8:50 / 10 minutes	RC 8:40-8:50 / 10 minutes	RC 8:40-8:50 / 10 minutes	RC 8:40-8:50 / 10 minutes	RC 8:40-8:50 / 10 minutes	RC 8:40-8:50 / 10 minutes	PLAN
8:50							
9:00	WIN	Literacy	Specials				Kindergarden
9:10	8:50-9:40	8:50 - 9:40	8:50-9:40				WIN
9:20	50 minutes	50 minutes	50 minutes	Numeracy Block	Numeracy Block	Numeracy Block	8:50 - 9:40
9:30				8:50-10:20	8:50-10:20	8:50-10:20	
9:40				90 minutes	90 minutes	90 minutes	
9:50	Specials	WIN	Literacy				1st Grade
10:00	9:40-10:30	9:40-10:30	9:40 - 10:30				WIN
10:10	50 minutes	50 minutes	50 minutes				9:40 - 10:30
10:20							
10:30							
10:40	Literacy	Specials	WIN	Literacy	Literacy	BUF	2nd Grade
10:50	10:30-11:20	10:30-11:20	10:30-11:20	10:20 - 11:20	10:20-11:40	10:20-11:10	WIN
11:00	50 minutes	50 minutes	50 minutes	60 minutes	80 minutes	50 minutes	10:30 - 11:20
11:10							
11:20	LUNCH	Literacy		LUNCH			
11:30	11:20-12:00	11:20-11:40	Litreracy	11:20-12:00		Literacy	
11:40	40 minutes	20 minutes	11:20-12:05	40 minutes		11:10-12:05	Lunch Duty
11:50		LUNCH	45 minutes		LUNCH	50 minutes	Lunch Period
12:00		11:40-12:20		Literacy	11:40-12:20		11:20-12:30
12:10	BUF	40 minutes	LUNCH	12:00-12:50	40 minutes	LUNCH	70 min
12:20	12:00-12:55	Literacy	12:05-12:35	50 minutes	Literacy	12:05-12:40	
12:30	55 minutes	12:20-1:00	40 minutes		12:20-12:50	40 minutes	
12:40		40 minutes	Literacy		30 minutes		
12:50			12:35-1:05			WIN	5th Grade
1:00			30 minutes	BUF		12:40-1:20	WIN
1:10				12:50-1:20	Specials	40 minutes	12:35 - 1:20
1:20	Numeracy Block	Numeracy Block	Numeracy Block	30 minutes	12:50-1:40		
1:30	12:55-2:15	1:00-2:25	1:05-2:30		50 minutes	Literacy	
1:40	80 minutes	85 minutes	85 minutes	WIN		1:20 - 1:40	3rd Grade
1:50	(includes 25 minutes of bridging)	(includes 25 minutes of bridging)	(includes 25 minutes of bridging)	1:20-2:10	BUF		WIN
2:00				50 minutes	1:40-2:10	Specials	1:20 - 2:10
2:10					30 minutes	1:40-2:30 (50 minutes)	
2:20				BUF			
2:30				2:10-2:30 (20 minutes)	WIN		4th Grade
2:40	Play Based Learning				2:10-3:00		WIN

	Kindergarten	1st Grade	2nd Grade	3rd Grade	4th Grade	5th Grade	Reading Assistant
2:50	2:15-3:25	BUF	BUF	Specials	50 minutes	Literacy	2:10 - 3:00
3:00	70 minutes	2:25-3:25	2:30-3:25	2:30-3:20		2:30-3:25	
3:10		60 minutes	55 minutes	50 minutes	BUF	55 minutes	Plan
3:20					3:00-3:25 (25 minutes)		
3:30	Staff Dissmissal	Staff Dissmissal	Staff Dissmissal	Staff Dissmissal	Staff Dissmissal	Staff Dissmissal	Staff Dismissal
	h is extended 10 min. this year achers will take students out f				g before & after lunch recess		
	Kinder	First	Second	Third	Fourth	Fifth	
	8:50-9:40 WIN	8:50-9:15 Morning Message	8:50-9:40 Specials	8:50-9:35 Eureka Core	8:50-9:35 Eureka Core	8:50-9:35 Eureka Core	Becky Math 8:50-9:50
		9:15-9:40 RW#1	9:40-10:10 RWD	9:35-10:20 Guided Math	9:35-10:20 Guided Math	9:35-10:20 Guided Math	
	9:40-10:30 Specials	9:40-10:30 WIN	10:10-10:30 RW#1	10:20-11:00-RWD	10:20-11:00-RWD	10:20-11:10 BUF	Plan/Push-In 10:20-11:
	10:30-11:25 Literacy	10:30-11:20 Specials	10:30-11:20 WIN	11:00-11:25- RW#1	11:00-11:25-Writing	11:10-11:40-RWD	
	11:25-11:55 Lunch	11:20-11:45 RW#2	11:20-12:05 Writing	11:25-11:55 Lunch	11:25-11:45-RW#2	11:40-12:05 RW#1	
	11:55-12:55 BUF	11:45-12:15 Lunch	12:05-12:35 Lunch	11:55-12:25-Writing	11:45-12:15 Lunch	12:05-12:35-Lunch	
	12:55-1:15 Math Bridging	12:15-1:00 Writing	12:35-1:05 RW#2	12:25-12:50-RW#2	12:15-12:50- RW#1	12:35-1:20 WIN	Lunch 12:50-1:20
	1:15-1:35 Eureka Core	1:00-1:45 Bridging/Guided N	1:05-1:55 Eureka Core	12;50-1:20-BUF	12:50-1:40 Specials	1:20-1:40-Writing	
	1:35-2:15 Guided Math	1:45-2:25 Eureka Core	1:55-2:30 Bridging/Guided N	1:20-2:10 WIN	1:40-2:10 BUF	1:40-2:30 Specials	Plan/Push-In 1:40-2:30
	2:15-3:25 Play Based Learnin	2:25-3:25 BUF	2:30-3:25 BUF	2:10-2:30-BUF	2:10-3:00 WIN	2:30-3:25- RW#2	
				2:30-3:50 Specials	3:00-3:25 BUF		
	Connor's Push-In Times			Becky's Pull Out Times	Becky Push In Time		
					,		
	11:20-11:50 Connor's Lunch						